Menü
Ár:
13.000 Ft
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.000 Ft
Kedvezmény: 23%

Air Conditioner, légkondicionálók helyszíni felmérése és kiszállás díj / kiegészítő munkálatok díja

Ár:
13.000 Ft
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 3.000 Ft
Kedvezmény: 23%
Gyártó cikkszám: FK01
Cikkszám: FK01
Elérhetőség: Rendelhető Szerviz szolgáltatás

Leírás és Paraméterek

Helyszíni felmérés és kiszállási díj: 10.000.-ft amit később a szolgáltatás árából jóváírunk! Helyszíni felmérés miért nem ingyenes, mert minden féle költslggel jár, Pl: Üzemanyag díj, Parkolási díj, + egy fő munkatársunk munkabére, stb..stb

Ne feledd: az idő pénz! Ismered a mondást: "Az idő pénz"? Tudod, mit jelent ez? Az idő sokkal, de sokkal értékesebb, mint a pénz. Ha van időd, általában szert tehetsz pénzre, ..

Helyszíni felmérés és kiszállási díj: 10.000.-ft amit később a szolgáltatás árából jóváírunk. Amely a következőket tartalmazza: Kiszállás, Szakszerű felmérés, konkrét, teljes árajánlat. Ez a díj akkor fizetendő, amennyiben az ügyfél a nem kéri az általunk kínált szolgáltatást. Ellenkező esetben munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat már nem számolunk fel. A felméréskor minden felmerülő kérdésre azonnal választ kaphat, milyen berendezés(ek) szükségesek a kívánt hatás eléréséhez? mennyi szerelési anyagra van szükség a telepítés során? mennyi időt fog igénybe venni a rendszer telepítése?  valamint munkatársaink olyan hasznos észrevételekkel, tanácsokkal segítik Önt a választásban, amelyek "bemutatótermi körülmények között" valószínűleg fel sem merülnének. 

Lehetősége van bemutatótermünkben Ingyenes személyes szaktanácsadásra, ahol a  helyszínen katalogusok és szemre vételezés során kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb klímaberendezést, folyamatos egyedi akciókat, széles kínálatott, megfizethető minőséget  biztosítunk télen-nyáron.


Milyen klímát vegyek? Mi most segítünk, hogy a döntés a lehető legkönnyebb legyen!


Ha nincs arra időd, hogy több száz oldalt átlapozz a számodra tökéletes klíma megtalálásához, sok száz típus van a piacon, mindegyik más más funkcióval bír. Az árak rettentő széles skálán mozognak, találunk 125.000 Forintért és akár 750.000 Forintért is klímát. 

Milyen tényezőket kell figyelembe venni vásárlás előtt? 
A helyiség mérete
Funkció: hűtés vagy fűtés
Megbízhatóság, garancia, karbantartás, szervizháttér
Zajszint

Mekkora területet szeretnénk hűteni vagy fűteni?
A legkönnyebben négyzetméter alapján tudjuk azt kiszámolni, hogy mekkora teljesítményű berendezést szükséges választanunk. Ezen kívül számít még a lakás belmagassága, a nyílászárók felülete, a lakás fekvése, az árnyékolás és a szigetelés is. Normál belmagasságnál( 2,6-2,7 m) 10 négyzetméterenként 1 kW teljesítmény már elég. Például:

1-26 m2: 2,5 kW-os berendezés
26-45 m2: 3,5 kW-os berendezés
45-58 m2: 5 kW-os berendezés
58-75 m2: 7 kW-os berendezés

Mire szeretnénk a leginkább használni?
Fontos kérdés, hogy hűteni vagy inkább fűteni szeretnénk-e a klímával. Természetesen a mai légkondicionálók többsége már mindkét funkcióval bír. De a fűtésre optimalizált klímákkal sokkal nagyobb fűtőteljesítményt érhetünk el. Ezek a klímák rendelkeznek csepptálca és kompresszor fűtéssel. Igényelhetünk rá H tarifát és GEO tarifát, mellyel jelentősen csökkenthetjük áram számlánk költségét.

Kitől vásároljunk? 

A szerelő és a telepítő cég rendelkezik F-gáz azonosítóval, regisztrálva van-e? a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál
Vonalkódos telepítési tanúsítványt állít ki a szerelés után
Számlát ad a szerelésről és a berendezésről
Az éves karbantartást szakszerűen elvégzi

Szakszerű telepítés a garancia érdekében.
A megvásárolt légkondicionáló abban az esetben őrzi meg garanciáját, amennyiben a telepítés teljesen szakszerűen, minden dokumentációval ellátva történik meg.

A garancia
A garancia minden márkánál változik. Találkozhatunk 1,3,5,6,10 éves garanciával rendelkező termékekkel. Célszerű ár-érték arányban a legjobbat kiválasztani. Az 1 éves garanciával rendelkező berendezések vásárlását nem szoktuk javasolni. 

Zajszint 
A kültéri egység zajszintje Budapesten számít leginkább. Fontos, hogy szomszédunkat és minket se zavarjon a hang. A beltéri egység zajszintje manapság már nagyon alacsony, de ha valaki érzékeny mindenféle zúgásra, akkor célszerű a leghalkabb berendezést választani. 

Hasonló termékek

Gyártó cikkszám: MWSKH05
Raktáron van
12.700 Ft 10.000 Ft
Gyártó cikkszám: EKKK001
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
12.700 Ft 10.000 Ft
Gyártó cikkszám: ALKBESZJ01
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
13.970 Ft 12.700 Ft
Gyártó cikkszám: 5KFL
Rendelésre - Nincs Készleten
200 Ft 100 Ft