Menü
Ár:
22.956 Ft
20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 13%

Hagyományos elektromos vízmelegítő (bojler) vízkőtlenitése és tisztítása,teljes karbantartás

Ár:
22.956 Ft
20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 13%

Leírás és Paraméterek

Elektromos vízmelegítő (bojler Karbantartása, vízkőtlenitése és tisztítása
Elektromos vízmelegítő (bojler) időszakos karbantartása

Kiszámítható átlátható fix árakkal.

  • Minden készülékgyártó a termékéhez adja a használati utasítást ill. gépkönyvet melyben nyomatékosan, felhívja a figyelmét a felhasználónak, az éves karbantartásra! Sajnos ezt az aranyszabályt kevés fogyasztó tartja be. Az Elektromos vízmelegítő bojler rendeltetésszerű használata közben a magyar háztartásokban használt „kemény” a víznek köszönhetően elektromos vízmelegítőnkben (bojler) a vízkő azaz kalcium és magnézium-karbonátok keverékének jelenlétével kell számolnunk. Ideális beállítás 50-60 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, és a  vízkőképződés is gyorsabb. A vízkőlerakódás nagymértékben befolyásolja az Elektromos vízmelegítő (bojler) működését, élet tartalmát. A Bojler vízkőtelenítése nem lehetséges házi praktikákkal, ugyanis a villanybojlert kizárólag mechanikai úton lehet vízkőteleníteni.  Ha nem vízkőtelenítette rég a Hajdu bojlerét, akkor javasoljuk, hogy mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. A Bojler rendszeres karbantartással és javítással akár 20-25 éven keresztül is működhetnek problémamentesen.

         

Mikor, hányszor szükséges az elektromos vízmelegítő bojler időszakos karbantartása:

  • Rendeltetésszerű használat mellett 2, azaz kettő évente érdemes és szükséges az elektromos vízmelegítőnket, bojlert karbantartatni szakemberrel. HA A KARBANTARTÁS IDEJÉNEK BETARTÁSÁT ELMULASZTJA, ÉS EBBŐL EREDŐEN A KÉSZÜLÉK BIZTONSÁGI ÉS HASZNÁLATI TULAJDONSÁGAI KÁROSODNAK, ÖN ELVESZÍTI A JÓTÁLLÁSI ÉS SZAVATOSSÁGI JOGAIT. Az Elektromos vízmelegítők bojlerek időszakos karbantartását általában a cégek a vízkőteleintés és az aktív anód,cseréjében (szükség szerint), illetve a tisztításában merítik ki. A műszakiworld ezzel szemben komplett, teljes karbantartást nyújt önnek.

Teljes karbantartás csomag tartalma:

  • Kiszállási és parkolás díj, Budapest és környékén. Villanybojler leeresztése, és a vízkő eltávolítása. Magnézium védőanód és Anód tömítés cseréjét (ha szükséges). Fűtőszál és Fűtőszál tömítés cseréjét. (ha szükséges) Alaplap tömítés cseréje. Régi alaplap visszaszerelése. A Vízmelegitő bojler összeszerelését, beüzemelését. Az általunk végzett szerelői garancia 6 hónap. Ami csak az elvégzett munkára vonatkozik nem a készülékre.

Mikor van szükségem elektromos vízmelegítő bojler karbantartásra:

  • A fentiekben már említett vízkő jelenléte az elektromos vízmelegítő bojler alap működését befolyásolja, ilyenkor a vízkő lerakódik az elektromos vízmelegítő bojlerben található fűtőszál köré, ezzel megnöveli a normál vízfelfűtési idejét és párhuzamosan sajnos nem pénztálca barát módon,az áramfogyasztásunkat is +10%-20%-ban növeli, ez által többletfogyasztás keletkezik.Vízkő kívülről sajnos nem látszik,azonban könnyű észrevenni mert fűtés közben zúgó, sistergő hangot hallani, kevesebb meleg vizet ad, és jelentősen megnő a bojler elektromos fogyasztása. 
 Elektromos vízmelegítő bojler
Karbantartása, vízkőtlenitése és tisztítása
 árak
Elektromos vízmelegítő Teljes 
Karbantartása, vízkőtlenitése és tisztítása
Kiszállás költsége   van
Vízkő eltávolítása   van
Zárófedél tőmítés csere   van
Anód csere   van (ha szükséges)
Anód tőmítés cseréje   van
Fűtőszál cseréje   van(ha szükséges)
Fűtőszál tőmítés csere   van(ha szükséges)
Sarok szelep beépítés nincs
Flexibilis bekötőcső 2db nincs
   

 

Hasonló termékek