Menü

Midea BreezeleSS+

A Midea tervezőmérnökei nem csak a beltéri egység tökéletesítésére fordítottak hangsúlyt, hanem a kültéri egységben is számos újítást alkalmaztak. A kültéri egységbe egy igen magas minőségű DC-inverter kompresszor szolgáltatja a megfelelő hűtő-fűtő energiát, ami ózonbarát R32-es hűtőközeggel van ellátva.

A készülék oldalán található S alakzatokat kifejezetten az első lamellákkal való közreműködés érdekében tervezték, hogy biztosítsák az optimális légáramot a hőcserélőn és javítsák a levegő szétszóródását. Az inverteres ventilátor motor és a széles, 70 mm-es levegőkivezetés a lehető legrövidebb időn belül csökkenti a helyiség levegő hőmérsékletét.

A BreezeleSS + sorozat beltéri egysége egy speciális kialakítású, Twin Flap dupla terelő zsalut kapott. Ennek a megoldásnak a lényege, hogy a terelő lamella, 7928 mini lyukkal van ellátva, ami a hűvös levegő egyenletes eloszlását segíti elő. Ezen kívül a BreezeleSS + légkondicionáló, oldalsó szellőzőnyílásokkal is rendelkezik, aminek köszönhetően tovább csökkenthető a beltéri egységből kiáramló levegő huzathatása és ezzel együtt a zajszintje.

A Midea BreezeleSS + készülékek az új fejlesztéseknek köszönhetően igen jó technikai tulajdonságokkal rendelkeznek hűtési és fűtési hatékonysága A+++

Az új Midea légkondicionálók hűtésre és fűtésre egyaránt kiválóan alkalmasak.Midea légkondicionáló akár -25°C-os külső hőmérséklet mellett is magabiztosan szolgáltatja a fűtési energiát és a nyári forróságban is energiatakarékosan üzemel. A hűtési teljesítmény tartománya extra magas -15°C-tól +50°C-ig terjed.

Gyártó cikkszám: MSFAAU-12HRFN8-WIFI
Rendelésre - Nincs Készleten
417.890 Ft 379.900 Ft
37.990 Ft 9%