Szállítási módok és díjak

"Ingyenes" Házhoz Szállítás (Szerviz szolgáltatás esetén)Szállítási módok és díjak

Házhozszállítás futárszolgálattal Országosan: Szállítási nettó, és bruttó díjak

0 -  5 kg N 784.- Ft B 995.- Ft/cím
5,1 - 10 kg N 1.574.- Ft B 1.998.- Ft/cím
10,1 - 20 kg N 2.358.- Ft B 2.994- Ft/cím
20,1 - 30 kg N 3.142.- Ft B 3.990.- Ft/cím
30,1 - 40 kg N 3.926.- Ft B 4.986.- Ft/cím
40,1 - 50 kg N 4.710.- Ft B 5.981.- Ft/cím
  • Országos Házhozszállítás futárszolgálattal

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink/Vásárlóink figyelmét, hogy a csomagok a futárszolgálat depojában görgős szállítósoron haladnak keresztül, ezért nem léphetik át az egyes méret- és súlyhatárokat. Súlykorlátozás: max: 46 kg. Ez feletti küldemény eltér a normál szállítási díjtól. Valamint ha: Túlsúlyos, Túlméretess, Törékeny a küldemény.A házhoz szállítás: Országos Házhozszállítás futárszolgálattal - az ország minden pontjára történő kiszállítás esetében kizárólag a szerződéses futárszolgálat útján történő kézbesítés lehetséges, egységesen 24/48 órás határidővel, azaz legkésőbb a megrendelés leadását követő 3. munkanapon kézhez kapja a megrendelt termékeket. A gépkocsivezető a kocsiról leadja az árut a további árumozgatás a vevő feladata.  A kiszállítás minden esetben kaputól-kapuig történik. Házhozszállítás díja a megrendelt termékek emeletre felhordását, lakásba történő bepakolását nem tartalmazza!  Minden további árumozgatás a vevő feladata. A termékek kiszállítása, ill, átvételének jellemző időpontja munkanapokon: 08.00-18.00 óra közé esik.


  • Házhoz-szállítás webáruház saját futárral Budapest és Pest megyén belül a webáruháztól max: 50 km-ig. 

Házhozszállítást saját futárszolgálattal: Munkatársunk a webáruház saját autójával  kézbesíti a kért terméket vagy termékeket. Ezt általában a rendelést követően aznap vagy azt következő munkanapon tudjuk megoldani. A házhozszállítás minden esetben kaputól-kapuig történik.  A gépkocsivezető a kocsiról leadja az árut minden további árumozgatás a vevő feladata. Házhozszállítás díja a megrendelt termék, termékek emeletre felhordását, lakásba történő bepakolását nem tartalmazza!  A további árumozgatás a vevő feladata. Az termékek kiszállítása, ill. átvételének jellemző időpontja munkanapokon: 08.00-18.00 óra közé esik.


  • "Ingyenes" Házhoz Szállítás (Szerviz szolgáltatás esetén)

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink/Vásárlóink figyelmét, hogy Ingyenes házhoz szállításának, feltételei vannak!  Szíveskedjen figyelmesen elolvasni! Az ingyenes szállításnak feltétele, hogy a Műszakiwolrd online webáruháztól vásárolt pl: (elektromos vízmelegítő, Bojler vagy klíma berendezés,), háztartási berendezésekhez, szakszerű telepítést azaz Szerviz szolgáltatást rendel.  A telepítés díját, szolgáltatás ellenértékét  a helyszínen szervizes kollégánknál készpénzben tudja rendezni.


  •  Személyes átvétel az átvevőponton

Tisztelt Vásárlónk! A megrendelt termékét az e-mail értesítést követően átveheti személyesen átvevőpontunkon. Címünk: 1041 Budapest-Újpest, Árpád út 148-150 számú Műszakiworld Online Webáruház átvevő pontja. Fontos! mielőtt az átvételi pontra látogatna, a vissza igazolást követően a termék már átvehető! Valamint nem árt előre jelezni-e, bármilyen formában a várható érkezését. Az átvevőponton munkatársunk  jellemzően munkanapokon: 08.30-16.30 között tartózkodik (ingyenes parkolási lehetőség a Hídláb utcában található) személyes átvételkor bruttó 400.-ft kezelési költséget számítunk fel.

Gyártók,Brands
Hírek
Amit a Wifis klímáról tudni érdemes

A wifi-s klímaberendezéseket bárhonnan tudjuk vezérelni. Ez sok esetben nagyon jól jön.

új hűtőközeg R32

új hűtőközeg R32. Az R-410A Hűtőközeg 2025-től kezdődően ennek a hűtőközegeknek a használata is tilos lesz

Milyen klímát vegyek?

Melyik klímát válasszam a klímatípusok közül? A jó választáshoz érdemes mindegyik típust röviden megismerni.

Klíma karbantartás fontossága

A lakosság egy része nem is törődik vele és ezzel komoly veszélyeknek teszik ki magukat és családjukat is.  A garancia vesztésről már ne is beszéljünk

Klímával fűteni? Igen!

A 70/2009 (XII.4) KHEM rendelet "H" tarifa 

Kövessen minket

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
Lépjetek a Műszakiworld Online Webáruház Facebook oldalára,
és az egérrel menjetek a Like/Tetszik gomb fölé és klikkeljetek!

 

 

FIZETÉSI PONT PARTNER

Áruházunk átvevő pontján már bankkártyával is fizethet:
Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet: 
Maestro és MasterCard