Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítási módok és díjak

"Ingyenes" Házhoz Szállítás (Szerviz szolgáltatás esetén)
Szállítási módok és díjak

Házhozszállítás futárszolgálattal Országosan: Szállítási nettó, és bruttó díjak 

0 -  5 kg N 1.905.- Ft Ft/cím
5,1 - 10 kg      N.2.178.- Ft      Ft/cím   
10,1 - 20 kg N.2.343.- Ft Ft/cím
20,1 - 30 kg N.2.780.- Ft Ft/cím
30,1 - 40 kg N.3.280.- Ft Ft/cím
40,1 - 50 kg N.3.627.- Ft Ft/cím

 

Országos Házhozszállítás futárszolgálattal

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink/Vásárlóink figyelmét, hogy a csomagok a futárszolgálat depojában görgős szállítósoron haladnak keresztül, ezért nem léphetik át az egyes méret- és súlyhatárokat. Súlykorlátozás: max: 46 kg. Ez feletti küldemény eltér a normál szállítási díjtól. Valamint ha: Túlsúlyos, Túlméretess, Törékeny a küldemény.
A házhoz szállítás: Országos Házhozszállítás futárszolgálattal - az ország minden pontjára történő kiszállítás esetében kizárólag a szerződéses futárszolgálat útján történő kézbesítés lehetséges, egységesen 24/48 órás határidővel, azaz legkésőbb a megrendelés leadását követő 3. munkanapon kézhez kapja a megrendelt termékeket. A gépkocsivezető a kocsiról leadja az árut a további árumozgatás a vevő feladata. A kiszállítás minden esetben kaputól-kapuig történik. Házhozszállítás díja a megrendelt termékek emeletre felhordását, lakásba történő bepakolását nem tartalmazza! Minden további árumozgatás a vevő feladata. A termékek kiszállítása, ill, átvételének jellemző időpontja munkanapokon: 08.00-18.00 óra közé esik.

Házhoz-szállítás webáruház saját futárral Budapest és Pest megyén belül a webáruháztól max: 50 km-ig.

Házhozszállítást saját futárszolgálattal: Munkatársunk a webáruház saját autójával kézbesíti a kért terméket vagy termékeket. Ezt általában a rendelést követően aznap vagy azt következő munkanapon tudjuk megoldani. A házhozszállítás minden esetben kaputól-kapuig történik. A gépkocsivezető a kocsiról leadja az árut minden további árumozgatás a vevő feladata. Házhozszállítás díja a megrendelt termék, termékek emeletre felhordását, lakásba történő bepakolását nem tartalmazza! A további árumozgatás a vevő feladata. Az termékek kiszállítása, ill. átvételének jellemző időpontja munkanapokon: 08.00-18.00 óra közé esik.

"Ingyenes" Házhoz Szállítás (Szerviz szolgáltatás esetén)

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink/Vásárlóink figyelmét, hogy Ingyenes házhoz szállításának, feltételei vannak! Szíveskedjen figyelmesen elolvasni! Az ingyenes szállításnak feltétele, hogy a Műszakiwolrd online webáruháztól vásárolt pl: (elektromos vízmelegítő, Bojler vagy klíma berendezés,), háztartási berendezésekhez, szakszerű telepítést azaz Szerviz szolgáltatást rendel. A telepítés díját, szolgáltatás ellenértékét a helyszínen szervizes kollégánknál készpénzben tudja rendezni.

Személyes átvétel az átvevőponton

Tisztelt Vásárlónk! A megrendelt termékét az e-mail értesítést követően átveheti személyesen átvevőpontunkon. Címünk: 1042 Budapest-Újpest, Petőfi útca 18.számú Műszakiworld Online Webáruház átvevő pontja. Fontos! mielőtt az átvételi pontra látogatna, a vissza igazolást követően a termék már átvehető! Valamint nem árt előre jelezni-e, bármilyen formában a várható érkezését. Az átvevőponton munkatársunk jellemzően munkanapokon: 08.00-13.00 között tartózkodik (ingyenes parkolási lehetőség található) személyes átvételkor bruttó 400.-ft kezelési költséget számítunk fel.