Háztartási gépek beüzemelése (szerelése és javítása) Bp és környékén

A Műszakiworld Online Áruház szerviz partnereinek köszönhetően Online segítséget nyújt háztartási gépek szervizelésben  Háztartási Mosógépek szerviz,szerelése,javítása,beüzemelése, Budapest és környékén. Háztartási Mosogatógép szerviz,szerelése, javítása, beüzemelése,  Budapest és környékén. Háztartási Tűzhely szerviz, szerelése, javítása, beüzemelése, Budapest és környékén. Háztartási és ipari Hűtőgép szerviz, szerelése, javítása,beüzemelése, Budapest és környékén. Klímaberendezések szervizelése, szerelése, javítása,beüzemelése, Budapest és környékén. Elektromos vízmelegítő bojler szerviz,, szerelése, javítása, beüzemelése. Budapest és környékén.


Szakemberre van szüksége itt az online segítség. A műszakiworld termékeinek online értékesítésének, eladását követően nem fejezi be az ügyféllel való kapcsolatát: Az értékesítés után is ügyfél orientált magatartást tanúsítunk. Szervizünk közületeknek és magán ügyfeleknek is rendelkezésére áll. A műszakiworld webáruház folyamatosan bővíti szerviz tevékenységi körét: Háztartási mosógép javítása típustól függetlenül. Háztartási mosogatógépek szervize, javítása típustól függetlenül. Villanybojlerek javítása, szervizelése, felszereléseIpari és háztartási hűtők szervizelése, javítása. Klímaberendezések tisztítása, telepítése, forgalmazása. Háztartási gépek, híradástechnikai berendezések adás-vétele. Cégünk szervizes szakembereinek igénybe vehető szolgáltatásai révén szerviz szolgáltatásinkkal egyszerűen kedvezményesen, kiszámítható átlátható fix áron tudunk rendelkezésre állni. Szerviz szolgáltatásainkat Budapesten és környékén tudjuk biztosítani. További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat! Telefonos ügyfélszolgálat:Tel: 06706724236 A műszakiworld online webáruház kis és nagy háztartási gépek szerelésével, javításának, beüzemelésének, azok alkatrészének kis kereskedelmével, valamint szerviz szolgáltatásokkal szolgálja ki régi és új vásárlóit. A háztartásban megtalálható bármilyen háztartási gép szervizelésében segítünk munkatársaink, több éves szervizes tapasztalattal rendelkeznek, ha alkatrészt szeretne online rendelni és nem igazodna el a számok világában akkor weboldalunkon talál hozzá segítséget. A Műszakiworld webáruház viszont eladói partetere az ország legnagyobb háztartási gép alkatrészeit és tartozékai biztosító nagykereskedelmi áruháznak ezért általában 1-5 munkanapon belül betudjuk szerezni vagy megrendelni a különböző háztartási gépek alkatrészei és tartozékait széles választékban. A kereset termékek nincsenek raktáron megrendeljük.Árlista, ártáblázat érvényes 2015.01.01-től. A feltüntetett árak brutto összegek.  Az árak tartalmazzák a kiszállási díjat, munkadíjat; de az alkatrész árát nem.


Egy háztartási gépnél a munka a hiba megállapítással kezdődik. Hiba megállapítás + Kiszállási díj: 5.000.-Ft Amely a következőket tartalmazza:  Kiszállás, Szakszerű bevizsgálás ,Konkrét, teljes árajánlat.  Ez a díj akkor fizetendő, amennyiben az ügyfél a javítást nem kéri. Ellenkező esetben a javítási árajánlat mindent tartalmaz. Munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.


Kiszállási díj: 50 km-en kívül:  
(1041 Budapest, IV. Árpád út 148-150-től számolva oda és a visszaút is fizetendő) 100.-/km


Szerelői garancia:  (csak az elvégzett munkára vonatkozik nem a készülékre)  0-3 hónap 10.000Ft alatti javítás esetében  3-6 hónap 10.000 – 20.000 Ft közötti javítás esetén  6-12 hónap 20.000 Ft feletti javítás esetén


 ​További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!
Telefonos ügyfélszolgálat:  Tel: 06706724236

Rendezés:
Videótár

A légkondicionálók okos használata

Midea Klímaberendezések 

TCL Klímaberendezések 

GREE Klímaberendezések 

Hajdu ....megújuló energiával

Ariston Lydos Hibrid Vizemelegító

Ariston ONE

Ariston Velis elektromos vízmelegítő


Bojler Szerviz

Hajdu - Ariston - Haier 
Elektromos vízmelegítők
Hivatalos szerviz partnere 

Hírek
Amit a Wifis klímáról tudni érdemes

A wifi-s klímaberendezéseket bárhonnan tudjuk vezérelni. Ez sok esetben nagyon jól jön.

új hűtőközeg R32

új hűtőközeg R32. Az R-410A Hűtőközeg 2025-től kezdődően ennek a hűtőközegeknek a használata is tilos lesz

Milyen klímát vegyek?

Melyik klímát válasszam a klímatípusok közül? A jó választáshoz érdemes mindegyik típust röviden megismerni.

Klíma karbantartás fontossága

A lakosság egy része nem is törődik vele és ezzel komoly veszélyeknek teszik ki magukat és családjukat is.  A garancia vesztésről már ne is beszéljünk

Klímával fűteni? Igen!

A 70/2009 (XII.4) KHEM rendelet "H" tarifa 

Kövessen minket

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
Lépjetek a Műszakiworld Online Webáruház Facebook oldalára,
és az egérrel menjetek a Like/Tetszik gomb fölé és klikkeljetek!

 

 

FIZETÉSI PONT PARTNER

Áruházunk átvevő pontján már bankkártyával is fizethet:
Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet: 
Maestro és MasterCard