Klíma tanúsítvány

Split klíma készülék vásárlását tervezed?  Erre a rendeletre figyelj!

A split szó angolul azt jelenti, hogy „osztott”, ez alatt pedig azt kell érteni, hogy a split klímák két részből, egy kültéri és egy beltéri egységből állnak. A ma kapható légkondicionáló berendezések többsége split klíma. Itt ​megnézheted a nálunk kapható split klímák listáját. http://www.muszakiworld.hu/minden-ami-a-hutes-nyari-szezonalis-termekek/legkondicionalok-air-conditioner  

A split klímák előnyei: A split klíma legnagyobb előnye,hogy a zajkeltő alkatrészeket a kültéri egységben helyezik el, így a benti terekben a zajhatás minimális,ráadásul a hűtés során létrejövő hő is a külső térbe kerülhet.A split klímák további előnye, hogy számos helyre felszerelhetők.

MINDEN, AMIT A KORMÁNYRENDELETRŐL TUDNI KELL!

Az ENSZ Éghajlat Változási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve alapján 2015. február 18. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet alapján minden klímagázzal működő készülék esetén mind az értékesítőnek, mind a végfelhasználónak rendelkeznie kell egy végfelhasználói nyilatkozattal, mely tanúsítja, hogy a készülék telepítését arra képesítést és engedélyt szerzett vállalkozás végzi.

MIT JELENT EZ PONTOSAN?

A rendeletnek megfelelően csak akkor tudsz nálunk klímát vásárolni, ha a kitöltött, eredeti példányban aláírt és lepecsételt végfelhasználói tanúsítványt postai úton beküldöd hozzánk vagy behozod átvételi pontunkra. A tanúsítványt a klímaszerelődnek kell kitöltenie, amiben arról nyilatkozik, hogy a nálunk vásárolni kívánt klíma berendezést felszereli Neked, és rendelkezik a rendeletben előírt képesítésekkel. Amennyiben a tanúsítvány vagy az azt kitöltő vállalkozás nem felel meg a követelményeknek, a készülék értékesítését kötelesek vagyunk megtagadni.

MIT JELENT EZ A GYAKORLATBAN? Műszakiworld Online Webáruházunkban 

Amennyiben a vásárlást online rendelés útján bonyolítod le, úgy a rendelési folyamat során jelezned kell, hogy rendelkezel-e a rendeletben meghatározott végfelhasználói tanúsítvánnyal. Ha már rendelkezel tanúsítvánnyal: Nincs más teendőd, mint a kitöltött, a telepítést végző vállalkozás által aláírt és lepecsételt, és általad is aláírt eredeti példányt elküldeni nekünk erre a címre: Multinet Korrektor Kft Ügyfélszolgálat részére: 1152. Budapest, Illyés Gyula utca 2-4. Beérkezését, ellenőrzését, rendszerünkben történő rögzítését követően rendelésed státuszát fizethető vagy kiküldhető státuszra állítjuk és már útjára is indulhat a termék.

Ha még nem rendelkezel tanúsítvánnyal:

Amennyiben nem rendelkezel ilyen végfelhasználói tanúsítvánnyal, úgy Mi nyújtunk segítséget ennek gyors, kényelmes beszerzéséhez. online felvett rendelésed mellé a lepecsételt dokumentumot, rendszerünkben történő rögzítését követően azonnal, elérhetővé válik, a termék amit díjmentes kiszállítunk. Segítünk! Szervizes munkatársunk rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot egyeztetés céljából, a regisztráláskor megadott telefonszámon. Budapest egész területén és Pest megyében szakszerű telepítési szolgáltatásunkat (alapszerelést) akár már bruttó 59 900 Ft-ért, megkaphatod. 

Videótár

A légkondicionálók okos használata

Midea Klímaberendezések 

TCL Klímaberendezések 

GREE Klímaberendezések 

Hajdu ....megújuló energiával

Ariston Lydos Hibrid Vizemelegító

Ariston ONE

Ariston Velis elektromos vízmelegítő


Bojler Szerviz

Hajdu - Ariston - Haier 
Elektromos vízmelegítők
Hivatalos szerviz partnere 

Gyártók,Brands
Hírek
Amit a Wifis klímáról tudni érdemes

A wifi-s klímaberendezéseket bárhonnan tudjuk vezérelni. Ez sok esetben nagyon jól jön.

új hűtőközeg R32

új hűtőközeg R32. Az R-410A Hűtőközeg 2025-től kezdődően ennek a hűtőközegeknek a használata is tilos lesz

Milyen klímát vegyek?

Melyik klímát válasszam a klímatípusok közül? A jó választáshoz érdemes mindegyik típust röviden megismerni.

Klíma karbantartás fontossága

A lakosság egy része nem is törődik vele és ezzel komoly veszélyeknek teszik ki magukat és családjukat is.  A garancia vesztésről már ne is beszéljünk

Klímával fűteni? Igen!

A 70/2009 (XII.4) KHEM rendelet "H" tarifa 

Kövessen minket

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!
Lépjetek a Műszakiworld Online Webáruház Facebook oldalára,
és az egérrel menjetek a Like/Tetszik gomb fölé és klikkeljetek!

 

 

FIZETÉSI PONT PARTNER

Áruházunk átvevő pontján már bankkártyával is fizethet:
Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet: 
Maestro és MasterCard