Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Amit a Wifis klímáról tudni érdemes

Amit a Wifis klímáról tudni érdemes

A wifi-s klímaberendezéseket bárhonnan tudjuk vezérelni. Ez sok esetben nagyon jól jön.

Amit a Wifis klímáról tudni érdemes: Már évekkel ezelőtt megjelentek a magyar piacon is a WIFI vezérlésű klímák. Jelenleg két fajta változatban találhatóak meg, a wifi modullal alapból beépített vagy az utólagosan beépíthető azaz opcionálisan választható wifi modullal szerelt változat..Klímaberendezésünket egy alkalmazáson keresztül tudjuk okos telefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel az internet segítségével irányítani.

A legáltalánosabb eset az, hogy a telefonunkra letöltjük az alkalmazást a megfelelő applikációt (Android vagy IOS)  A megfelelő beállítások után, amik gyártótól függően eltérhetnek, összehangoljuk, azaz párosítjuk a telefonunkat és a klímánkat. A sikeres beállítások után már tudjuk is vezérelni a klímaberendezésünket, helyben vagy akár távolról is. Helyi eléréssel tulajdonképpen a légkondicionáló távirányítóját tudjuk kiváltani.Távoli elérés funkcióját tekintve már sokkal érdekesebb.

A wifi-s klímaberendezéseket bárhonnan tudjuk vezérelni. Ön a világ bármely pontjáról nyomon követheti berendezése megfelelő működését és vezérelheti azt akár a mobil telefonjáról is. Ez sok esetben nagyon jól jön. Gondoljunk csak bele, a nagy melegben indulunk haza a munkahelyünkről, fogjuk a telefonunkat és elindítjuk a klímánkat az alkalmazásunk segítségével. Vagy például elindulunk nyaralni és az úton végig azon gondolkozunk, hogy mit hagytunk bekapcsolva, a wifi-s klímánkat azonnal letudjuk ellenőrizni és adott esetben kikapcsolni vagy bekapcsolni.

Jelenleg forgalmazott wifis klímákról kérjen személyre szabott árajánlatot!
Műszakiworld Online Webáruház
Közzétette: Horváth Vince