Menü
Ár:
65.000 Ft
50.000 Ft (39.370 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15.000 Ft
Kedvezmény: 23%

Gázkészülék helyett elektromos vizmelegitő villanybojler szerelési munkadíja

Ár:
65.000 Ft
50.000 Ft (39.370 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15.000 Ft
Kedvezmény: 23%

Mi nem csak egy terméket,
hanem komplex szolgáltatást nyújtunk.


 Ingyenes kiszállást és az új készülék kiszállítását
Budapest és környékén.

- Hibás vagy régi vízmelegítő (bojler) leszerelését.
Alumínium füstcsövek helyének faldugózása.
Használaton kívüli gázcső részek biztonságos lezárását.
Új elektromos vízmelegítő (bojler) felszerelését.
- Vízvezeték rendszer összekötését. 
- Régi vízmelegítő (bojler) ingyenes elszállítását
(veszélyes hulladék). 

Leírás és Paraméterek

Mi nem csak egy terméket, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk.
Gázkészülék cseréje Elektromos vízmelegítő, villanybojlerre. 
Ez az alternatíva nem igényel kéménycsatlakozást
Nem áll fenn szénmonoxid-veszély sem.
Nem kell a kéményhez igazítani.
Kiszámítható fix árak.


Az Elektromos vízmelegítők (villanybojler) olyan helyen is telepíthető, ahol a Gázfűtésű, Gázkészülék vízmelegítők elhelyezése Már nem oldható meg, vagy egyáltalán nincs gázellátás. Sajnos mindenki életében, aki  Gázkészüléket, gázvízmelegítőt használ, eljön a pillanat, amikor Gázkészülék, gázbojler szerelőre lesz szüksége,majd szembesül, a ténnyel mikor Gázkészülék, gázszerelő mester nem javasolja a Gázkészülék, gázvízmelegítő felújítását, ugyanis túl régi elavult és gazdaságtalan a javítása. Majd amikor úgy döntünk, hogy vásárolunk egy másik Gázkészüléket, gázvízmelegítőt, mindenki megdöbbenésére, ismételten szembe találkozunk, a ténnyel, hogy a gázbojlerek szakszerű üzemeltetésének milyen szigorú szabályai vannak. Ezért ha megszeretnénk felelni ezeknek a szigorú feltételeknek és nem rendelkezünk hozzá megfelelő helyi adottságokkal olykor még bele is törhet a bicskánk. Nem beszélve, ha kötelezik és előírják a kémény felújítását bélelését, légbevezetők beépítését, több száz ezres összeget is elérhet. 


Az átfolyós Gázkészülék, gázmelegítőkhöz tartozó gravítációs kémények eléggé elavultak, amelyet bizonyít a fűtési szezonban bekövetkezett rengeteg baleset is. Minden fűtési szezon előtt felhívják az emberek figyelmét arra, hogy ellenőriztessék a kéményeket és a berendezéseket, hogy ezzel megelőzhessék a problémát, de ez sokszor sajnos elfelejtődik, vagy elmarad, általában a pénzspórolás miatt. Ha pedig a kémény régi, akkor nagyon könnyen baleset követkehet be. A Gázkészülék, gázvízmelegítő megszüntetése villanybojler felszerelése lehetne a megoldás erre a problémára. Ekkor térhetünk át egy másik alternatívára az elektromos vízmelegítőre, villanybojlerre, kiküszöbölve a már fent említett szigorú feltételeket ez az alternatíva nem igényel kéménycsatlakozást és nem áll fenn szénmonoxid-veszély sem. Mivel nem kell a kéményhez igazítani.


A vásárlás előtt nagyon fontos az új elektromos vízmelegítőnk, villanybojler készülék jó kiválasztása is. Sok olyan villanybojler van már, amely energiatakarékos módban üzemel, így nem fogyaszt olyan sokat, és még biztonságos is.Magyarországon a legtöbb háztartásban 80-120 literes készülékek üzemelnek, amelyek egy 3-4 tagú család meleg víz igényét elégítik ki. Azonban ha gázbojlerről szeretnénk villanybojlerre váltani, az elektromos vízmelegítő, villanybojler készülék számára a készülék számára földelést és külön áramkört kell biztosítani, tehát külön kismegszakítóval kell rendelkeznie, a tulajdonosnak illetve Fi relé beszerelése más néven érintésvédelmi relé vagy áramvédő kapcsoló (ÁVK) is kötelező. (konnektorba bekötés nem minden esetben engedélyezett) Az elektromos bekötést az érvényben lévő normáknak és előírásoknak megfelelően kell elvégezni. A készülék elektromos bekötését bízza szakértőkre, amelyek erre jogosultak, és akiknek kötelező betartani minden szereléssel, és bekötéssel összefüggő biztonsági előírást. készülék elektromos hálózathoz való csatlakozásához szükséges anyagok, nem tartozékuk a készüléknekElektromos hálózat kiépítését külön munka díj fejében tudjuk biztosítani.* A villanyszerelő munkatársunk munka díja : Egyedi, lakásra szabott  


Gázkészülék cseréje Elektromos vízmelegítő, villanybojlerre mit is tartalmaz megrendelőink számára:
- Ingyenes kiszállást és az új készülék kiszállítását Budapest és környékén.
- Hibás vagy régi vízmelegítő (bojler) leszerelését.
- Alumínium füstcsövek helyének faldugózása.
- Használaton kívüli gázcső részek biztonságos lezárását.
- Új elektromos vízmelegítő (bojler) felszerelését.
- Vízvezeték rendszer összekötését.
- Régi vízmelegítő (bojler) ingyenes elszállítását (veszélyes hulladék).


A szerelés telepítés meghatározott időpontjában menet közben felmerült módosítási gondolat, előre nem látható probléma esetleg többletanyag költség - felvetődik, kollégáink felkészültsége alapján szinte teljes biztonsággal megoldást találunk ezek adaptálására. Amennyiben ez valamilyen többletanyag vagy kiegészítő berendezés beépítésével jár együtt, úgy annak esetleges költségvonzata van. 


Gázvízmelegítő, villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:
Nyomáscsökkentő szelep
Bojler elzáró sarokszelep 
Horganyzott vagy réz idom
Bojler rögzítő csavarok
Flexibilis bekötőcsövek
A  készülék elektromos hálózathoz való csatlakozásához szükséges anyagok, nem tartozékuk a készüléknek.
Elektromos hálózat kiépítését külön munka díj fejében tudjuk biztosítani.
* A villanyszerelő munkatársunk munka díja: Egyedi, lakásra szabott  


A szolgáltatásár, a szerelési egység csomagot és egyéb szükséges kellékeket nem tartalmazza.  A feltüntetett áraktól egyedi megállapodások esetén eltérhetünk!  Az általunk előre megadott várható szerelési időpont mindig tájékoztató jellegű információ, az időpontok változtatásának a jogát fenntartjuk. További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!