Menü
Ár:
38.100 Ft
30.500 Ft (24.016 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7.600 Ft
Kedvezmény: 20%

Hagyományos elektromos vízmelegítő karbantartása (extra csomag)

Ár:
38.100 Ft
30.500 Ft (24.016 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7.600 Ft
Kedvezmény: 20%

Leírás és Paraméterek


Hajdu-Ariston-Bosch-Haier Elektromos vízmelegítő,bojler Karbantartása, vízkőtlenitése és tisztítása Elektromos vízmelegítő (bojler) időszakos karbantartása Kiszámítható átlátható fix árakkal.A Műszakiworld Online webáruház gondoskodik Hajdu-Ariston-Bosch-Haier elektromos vízmelegítőjének (bojlerének) időszakos karbantartásáról azaz Hajdu-Ariston-Bosch-Haier Bojler vízkőtlenités és tisztításáról is. Kiszámítható átlátható fix árakon. A megfelelő időben (1-2 évente) elvégzett vízkőtlenítéssel 20-30%-os energiamegtakarítás érhető el. Az elektromos Bojler Tisztítás - Karbantartás - Vízkőtlenités, munkálatokat Budapest és környékén végezzük.


Figyelem!Jó ha tudod: A vízkő a villanybojler egyik legnagyobb ellensége, ami rengeteg problémát tud okozni, akár teljes mértékben tönkre teheti a berendezést. Ez esetben elengedhetetlen, hogy alaposan felülvizsgáltasuk a rendszert és elvégeztessük a karbantartást Kiterjesztett garanciát abban az esetben biztosítanak a Hajdu-Ariston-Bosch-Haier elektromos vízmelegítő gyártók,, amennyibenA fogyasztó a készülék karbantartási előírása szerint meghatározott időközönként vagy szükség esetén annál gyakrabban a készülék garanciális szakszerviz által történő karbantartását elvégeztette. HA A KARBANTARTÁS IDEJÉNEK BETARTÁSÁT ELMULASZTJA, ÉS EBBŐL EREDŐEN A KÉSZÜLÉK BIZTONSÁGI ÉS HASZNÁLATI TULAJDONSÁGAI KÁROSODNAK, ÖN ELVESZÍTI A JÓTÁLLÁSI ÉS SZAVATOSSÁGI JOGAIT.


‼Figyelem‼ Helyszínen meghiúsult, vízkőtelenítés ill. kilyukadt javíthatatlan bojler esetén, mindösszesen nettó: 10.000.-Ft+ áfa hiba megállapítási és kiszállási díjat számolunk fel, ha nálunk rendeli meg a bojler csere szolgáltatást, a bojler csere árából jóváírunk jóváírunk‼

Hasonló termékek

Gyártó cikkszám: DEVK3
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
30.599 Ft 25.500 Ft
Gyártó cikkszám: DEVK4
Rendelésre - Nincs Készleten
31.750 Ft 25.500 Ft
Gyártó cikkszám: EVK1
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
27.940 Ft 20.500 Ft