Menü
Ár:
38.100 Ft
25.399 Ft (19.999 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12.701 Ft
Kedvezmény: 33%

Hagyományos elektromos vízmelegítő karbantartása (extra csomag)

Ár:
38.100 Ft
25.399 Ft (19.999 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12.701 Ft
Kedvezmény: 33%

Leírás és Paraméterek

Hagyományos elektromos vízmelegítő karbantartása (extra csomag)
Kiszámítható átlátható fix árakkal.


Nem túlzás azt állítani, hogy a vízkő a villanybojler egyik legnagyobb ellensége,
​ami rengeteg problémát tud okozni, adott esetben pedig akár teljes mértékben tönkre teheti a készüléket


  • Minden készülékgyártó a termékéhez adja a használati utasítást ill. gépkönyvet melyben nyomatékosan, felhívja a figyelmét a felhasználónak, az éves karbantartásra! Sajnos ezt az aranyszabályt kevés fogyasztó tartja be. Az Elektromos vízmelegítő bojler rendeltetésszerű használata közben a magyar háztartásokban használt „kemény” a víznek köszönhetően elektromos vízmelegítőnkben (bojler) a vízkő azaz kalcium és magnézium-karbonátok keverékének jelenlétével kell számolnunk. Ideális beállítás 50-60 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, és a  vízkőképződés is gyorsabb. A vízkőlerakódás nagymértékben befolyásolja az Elektromos vízmelegítő (bojler) működését, élet tartalmát. A Bojler vízkőtelenítése nem lehetséges házi praktikákkal, ugyanis a villanybojlert kizárólag mechanikai úton lehet vízkőteleníteni.  Ha nem vízkőtelenítette rég a Hajdu bojlerét, akkor javasoljuk, hogy mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. A Bojler rendszeres karbantartással és javítással akár 20-25 éven keresztül is működhetnek problémamentesen.

         

Mikor, hányszor szükséges az elektromos vízmelegítő bojler időszakos karbantartása:

  • Rendeltetésszerű használat mellett 2, azaz kettő évente érdemes és szükséges az elektromos vízmelegítőnket, bojlert karbantartatni szakemberrel. HA A KARBANTARTÁS IDEJÉNEK BETARTÁSÁT ELMULASZTJA, ÉS EBBŐL EREDŐEN A KÉSZÜLÉK BIZTONSÁGI ÉS HASZNÁLATI TULAJDONSÁGAI KÁROSODNAK, ÖN ELVESZÍTI A JÓTÁLLÁSI ÉS SZAVATOSSÁGI JOGAIT. Az Elektromos vízmelegítők bojlerek időszakos karbantartását általában a cégek a vízkőteleintés és az aktív anód,cseréjében (szükség szerint), illetve a tisztításában merítik ki. A műszakiworld ezzel szemben komplett, teljes karbantartást nyújt önnek.

Teljes karbantartás csomag tartalma:

  • Kiszállási és parkolás díj, Budapest és környékén. Villanybojler leeresztése, és a vízkő eltávolítása. Magnézium védőanód és Anód tömítés cseréjét (ha szükséges). Fűtőszál és Fűtőszál tömítés cseréjét. (ha szükséges) Alaplap tömítés cseréje. Régi alaplap visszaszerelése. A Vízmelegitő bojler összeszerelését, beüzemelését. Az általunk végzett szerelői garancia 6 hónap. Ami csak az elvégzett munkára vonatkozik nem a készülékre.

‼Figyelem‼
Helyszínen meghiúsult, vízkőtelenítés ill. kilyukadt javíthatatlan bojler esetén, mindösszesen nettó: 10.000.-Ft+ áfa hiba megállapítási és kiszállási díjat számolunk fel, ha nálunk rendeli meg a bojler csere szolgáltatást, a bojler csere árából jóváírunk jóváírunk‼

 Elektromos vízmelegítő bojler
Karbantartása, vízkőtlenitése és tisztítása
 árak
Elektromos vízmelegítő Teljes 
Karbantartása, vízkőtlenitése és tisztítása
Kiszállás költsége   van
Vízkő eltávolítása   van
Zárófedél tőmítés csere   van
Anód csere   van 
Anód tőmítés cseréje   van
Fűtőszál cseréje   van
Fűtőszál tőmítés csere   van
Sarok szelep beépítés nincs
Flexibilis bekötőcső 2db nincs

 

Hasonló termékek

Gyártó cikkszám: EVK1
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
27.940 Ft 20.319 Ft
Gyártó cikkszám: DEVK4
Rendelésre - Nincs Készleten
31.750 Ft 25.400 Ft
Gyártó cikkszám: DEVK3
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
33.020 Ft 25.399 Ft