Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

2014–2015-ös „Trophée de la Maison” díj!

2014–2015-ös „Trophée de la Maison” díj!

 

VELIS NYERTE A 2014–15-ÖS TROPHÉE DE LA MAISON DÍJAT!

Az Ariston elektromos vízmelegítője a Velis, elnyerte a 2014–2015-ös  „Trophée de la Maison” díjat! A Monadia – a francia fogyasztók első „Quality” Centruma – által minden évben megrendezésre kerülő „Trophée de la Maison”, azaz a „Ház Trófeái” fogyasztói elégedettség vizsgálat célja, hogy kiválassza a mindennapi életben valós fogyasztói körülmények között tesztelt ház körüli termékek közül a legjobbakat. Így a díj még értékesebb, hiszen azt igazi fogyasztók értékelései alapján ítélik oda.

A kompakt és lapos Velis vízmelegítő elvarázsolta a használóit, köszönhetően egyedi, jellegzetesen olasz design-jának, egyszerű kezelhetőségének, és nagy teljesítményének. Az átfogó elégedettség teszten 8,4 pontot ért el a 10-ből, és 75% pozitív választ kapott a kérdésre: „Szívesen használod ezt a terméket”?

Ezzel a győzelemmel, egymás után ez a második év, hogy Ariston termék kapja a díjat – hiszen a tavalyi évben a Nuos használati meleg víz hőszivattyú család legutóbbi fejlesztése nyert – bizonyítva ezzel, hogy termékeink folyamatosan, és hosszú távon is megfelelnek a fogyasztók elvárásainak a komfort, a design és az energia megtakarítás terén egyaránt.