Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nem hűt a klímám csak a szoba levegőjét forgatja, klímagáz feltöltése, pótlása

Nem hűt a klímám  csak a szoba levegőjét forgatja,  klímagáz feltöltése, pótlása Nem hűt a klímám, csak a szoba levegőjét forgatja 

Nem hűt a klímám, csak a szoba levegőjét forgatja! A klíma szezon közeledtével mindig meg élénkül a klíma javítás- karbantartás utáni érdeklődés és főleg a legkomolyabb kánikulában napi szinten kapunk megkeresést, hogy vállalunk-e nem általunk szerelt klímában "gáztöltést".

Például ha hűtőközeg hiány lép fel, annak legtöbbször hűtőközeg szivárgás az oka. Tehát sem hideg sem meleg levegőt nem fúj. Megjegyzés: A Klímaberendezések zárt hűtőkörrel vannak ellátva.  A klímagáz hiányát vagy szerelői hiba vagy készülék hiba okozza!

A klímákban nem üzemszerű, hogy gázt kell töltögetni bele, főleg nem szezonról szezonra, mégis egy elterjedt vélekedés, hogy ha baja van a klímának, nem hűt, akkor egyszerű gáztöltéssel megoldható a probléma és visszaáll a normál működés.

A klímák jól felszerelve, megfelelő anyagokat használva és megfelelő minőségű berendezést feltételezve ugyanis nem igénylik a gáztöltést, akár teljes élettartamukban 10-15 év, de akár 20 is lehet, végig üzemelnek gázveszteség nélkül mivel tömített, gáztömör a rendszer.

Tehát ahol évenkénti, akár több töltögetéssel találkozunk ott biztosak lehetünk benne, hogy műszaki problémával állunk szemben, akár olyannal, ami gazdaságtalanná teszi a javítást. Egy klíma gázzal történő feltöltése piaci áron 30.000-60.000Ft között mozog. 

A klímagáz feltöltése, pótlása nem minden esetben 100% -os javításnak minősül ezért erre garanciát nem tudunk vállani. Mindenki saját felelőségére rendelje meg a szolgáltatást.