Menü
Ár:
24.765 Ft (19.500 Ft + ÁFA)

Klímaberendezések szakszerű karbantartása. Egészségünk és berendezésünk érdekében

Ár:
24.765 Ft (19.500 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: MWSKK03
Cikkszám: MWSKK03
Elérhetőség: Rendelhető Szerviz szolgáltatás
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

 

 

A garancia megtartása, a kevesebb áram fogyasztás és legelsősorban a saját egészsége érdekében a felszerelt klímák karbantartása elengedhetetlen. A klíma karbantartását is érdemes szakemberre bízni. Ez a karbantartás évente kétszer tavasszal és ősszel szükséges elvégezni. Ne feledd, te döntesz. ......Legionella batériumot tartalmazó levegő vizes környezetekben mindenhol kimutatható.‼️ A klíma tisztítása és fertőtlenítése a szakemberek számára egyszerűen elvégezhető minimális anyagi és időbeli ráfordítással. Egészségünk és berendezésünk érdekében ne ezen spóroljunk‼️

Sok éves tapasztalat mondtatja velünk, hogy előzze meg az idegeskedést!  Ha nem szeretne a klíma szezon közepén rá döbbenni arra, hogy a készüléke nem is hűt és furcsa szagokat ad. Szeretné elkerülni a légúti megbetegedéseket! Ne feledje a megfelelő működéséhez és egészségünk érdekében a rendszeres klímakarbantartás nélkülözhetetlen.

Minden készülékgyártó a termékéhez ad a használati utasítást ill. gépkönyvet melyben nyomatékosan, felhívja a figyelmét a felhasználónak, az éves egyszeri vagy kétszeri  karbantartásra! Sajnos ezt az aranyszabályt kevés fogyasztó tartja be.

A klímaberendezések, légkondicionálók megfelelő működéséhez, egészségünk érdekében, klímaberendezésünket, légkondicionálónkat évente egyszer vagy kétszer (tavasszal és ősszel) rendszeresen tisztítani és karbantartani fertőtleníteni szükséges.

klímaberendezések és légkondicionálók karbantartását, tisztítását, ellenőrzését a nyári szezon kezdete előtt ( április-május) érdemes elvégeztetni, így nem érhet, minket bosszúság, hogy a nyári kánikulában majd nem fog működni a klímaberendezésünk, légkondicionálónk.

Gyakori érv a klímaberendezésünk, légkondicionálónk karbantartás ellen, hogy csak párszor használták a klímát, ezért nem kell karbantartani. Sajnos a használat gyakoriságának semmi jelentősége nincsen, mivel a por, kosz, pára képződés  egész nyáron és télen lerakódott  klímaberendezésünkben,  a nyitott felső részén bejut a szerkezet belsejébe és ott az első beindításkor a nedves közegben megkezdődik a biofilmréteg kialakulása ami később a penész, gomba melegágya lesz.

A klímaberendezések és légkondicionálók, működésük közben nedvesség, páralecsapódás keletkezik a készülék hőcserélőjében, ami tökéletes környezet a baktériumoknak, vírusoknak, és gombáknak. A tisztítatlan klíma számos veszélyt jelenthet a porlerakódások szilikózist, porallergiát válthatnak ki  egy idő után kellemetlen áporodott szagot áraszthatnak, az elszaporodó mikroszkopikus gombák és baktériumok pedig fertőző betegségeket, akár komolyabb légúti megbetegedést, sőt, tüdőgyulladást is okozhatnak.

A klímaberendezések és légkondicionálók Szakszerű karbantartásának elvégzéséhez szakember szükséges, ez a szolgáltatás mellőzése, idővel sokszor esetben váratlan többlet költségbe is kerül, azonban mérlegelhetünk érdemes, több százezer forintos klímaberendezésünk karbantartását, fertőtlenítését, tisztítását, ellenőrzését megéri-e mellőzni és kockáztatni? 

A klímaberendezések és légkondicionálók a szavatosság ideje alatt, általában 3 vagy 5 év a jótállási jegyen található, gyártó cég által előírt alkalommal és a gyártó cég utasításának megfelelően kell tisztítani, karbantartani!


Ne feledd,  te döntesz. ....A karbantartás elmaradása esetén a klímaberendezés "garanciáját" és a szerelési "garanciát" sem tudja érvényesíteni az ügyfél.

Társaságunk az elvégzett karbantartási munkát nyugtázza! 1 pld átad, megrendelő részére és egyúttal nyilatkozik, hogy a berendezés karbantartási munkáit a vonatkozó szabványoknak megfelelően a gyártó cég kívánsága szerint a típusnak megfelelő adottságokat figyelembe véve végezte el.

 


A klímaberendezések és légkondicionálók  
Főszezonomban és kívüli időszakban társaságunk  egységes munkavállalási díjat számol fel
szakszerű karbantartási  szolgáltatás díja:

1-3 db esetén: 20.000 Ft+Áfa/db
 4-6 db esetén:  18.000 Ft+Áfa/db

7-10 db esetén:   15.000 Ft+Áfa/db
(karbantartási szolgáltatás alkatrészt nem tartalmaz)A Műszakiworld szerviz szolgáltatásainak a megfelelő minőségben történő elvégzéséhez kizárólag jól kvalifikált hűtő és klímatechnikai vállalkozások szövetsége által regisztrált szakembereket foglalkoztat. A garanciális feltételek megtartásához, az elvégzett munka igazolása érdekében munkalap és a karbantartást igazoló pecsétel, NKVH regisztrációval rendelkezünk.


Klímatisztítás tartalmazza:
 

 - Kiszállás díjat a  fizetős parkolás díjat  Budapesten és környékén
- Beltéri egység szűrőjének tisztítása, fertőtlenítése.
- Beltéri egység burkolatának vegyszeres tisztítása, fertőtlenítése
- Beltéri egység hőcserélőjének vegyszeres tisztítása, fertőtlenítése
 - Beltéri egység mókus kerekének vegyszeres tisztítása, fertőtlenítése és teljes átmosása 
- Kondenzvíz kifolyásának ellenőrzése
 - Kültéri egység hőcserélőjének, burkolatának vegyszeres tisztítása, fertőtlenítése
 - Kültéri egység hőcserélőjének, burkolatának teljes átmosása 
 - Próbaüzem, kifújt levegő hőmérsékletet mérése
 - Klímaberendezés karbantartási jegyzőkönyv hitelesítése.


A feltüntetett áraktól 
az akciós időszak alatt & egyedi megállapodások esetén eltérhetünk!
Mennyiségi kedvezményért keressen minket bizalommal! 
További részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!

   

 

        

Hasonló termékek

Gyártó cikkszám: MWSKP06
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
27.940 Ft 25.400 Ft
Gyártó cikkszám: ALKBESZJ01
Rendelhető Szerviz szolgáltatás
13.970 Ft 12.700 Ft
Gyártó cikkszám: MWSKH05
Raktáron van
12.700 Ft 10.000 Ft